Petzl Aria® 2 RGB Pealamp
Petzl Aria® 2 RGB Pealamp
Petzl Aria® 2 RGB Pealamp
Petzl Aria® 2 RGB Pealamp
Petzl Aria® 2 RGB Pealamp
Petzl Aria® 2 RGB Pealamp
Petzl Aria® 2 RGB Pealamp
Petzl Aria® 2 RGB Pealamp
Petzl Aria® 2 RGB Pealamp
Petzl Aria® 2 RGB Pealamp

Petzl Aria® 2 RGB Pealamp

Tellimisel: 1-3 nädalat
59,90 €
Maksudega

Alustage öiseid seiklusi ARIA 2 RGB Taktikalise Pealambiga – usaldusväärne valgusallikas pimeduses. See pealamp pole lihtsalt valgusallikas see on nagu majakas öisel tormisel merel. 

 

- Varjatud valgustuse spetsialist: 450-luumenise heleduse ja vajadusel fokusseeritud valgusvihuga pealamp on nagu varjatud prožektor, mis austab märkamatuks jäämise kunsti. Ideaalne neile, kes liiguvad vaikselt ja varjatult, kuid kannavad endaga kaasas eredat valgust.

- RGB taktikaliseks mitmekülgsuseks: Punane, roheline ja sinine valgustus pole lihtsalt efekt; need on teie taktikaline eelis pimeduses. Punane tagab, et teie öönägemine püsib terav ja te jääte märkamatuks, roheline muudab kaardi lugemise ja kontrasti lihtsaks, ning sinine on ideaalne jälgede jälgimiseks ja veealuse nähtavuse jaoks.

- Lahingus testitud vastupidavus: Veekindel ja tolmukindel, see pealamp talub 30 minutit 1 meetri sügavuses vees. See pealamp on sama tugev kui kogenud sõdur, valmis silmitsi seisma igasuguste tingimustega kartmatult. 

- Kerge ja lihtne: Kaalub ainult 106 g. Ühe nupuga juhtimine võimaldab teil kiiresti vahetada heleduse ja valguse värvi vahel, kohanedes teie missiooni muutuvate vajadustega.

- Optimeeritud öisele sõdalasele: Ideaalne neile, kes otsivad pealampi, taktikalist pealampi või lahingus tõestatud valgustuslahendust. Olgu tegemist jahipidamise, kalapüügi või lihtsalt looduse nautimisega, ARIA 2 RGB pealamp on teie liitlane pimeduses.

- Mitmekülgsed Energiavalikud: HYBRID CONCEPT disainiga varustatud lamp tuleb koos kolme AAA patareiga ning on ühilduv CORE laetava akuga. See on nagu teil oleks energiavaruplaan, tagades, et te kunagi pimedusse ei jää.

Spetsifikatsioonid:

- Heledus: 450 luumenit (ANSI/PLATO FL 1), CORE laetava akuga 600 luumenit

- Kaal: 106 g

- Valgusvihu muster: Lai või fokusseeritud

- Energiavarustus: Kolm AAA/LR03 patareid (kaasas) või CORE laetav aku (ei ole kaasas)

- Aku Ühilduvus: Alkaline, liitium või Ni-MH laetavad

- Sertifikaadid: CE, UKCA

- Veekindlus: IP67

ARIA 2 RGB Taktikaline Pealamp on rohkem kui lihtsalt valgustus; see on oluline osa teie öistest operatsioonidest. Püsige valgustatud, püsige varjatuna ja mis kõige tähtsam, olge alati valmis selleks, mis ees ootab.

E070BA
No reviews
Toode lisatud soovinimekirja
Product added to compare.

Tagamaks lehe mugavama ja isikupärasema kasutamise, kasutab käesolev veebileht küpsiseid.