Direct Action Žguti Tasku (must)
Direct Action Žguti Tasku (must)
Direct Action Žguti Tasku (must)
Direct Action Žguti Tasku (must)

Direct Action Žguti Tasku (must)

Laos: tarne 1-3 tööpäeva
28,90 €
Maksudega Tarne 1-3 tööpäeva

Direct Action žguti tasku on vastupidav ja kergesti ligipääsetav lahendus, mis tagab kriitilise meditsiinivarustuse - žguti - kiire kättesaadavuse kriitilistes olukordades, olles hädavajalik varustus sõjaväelastele, korrakaitseametnikele ja esmaabi andjatele.

Materjal: Cordura

Värvus: Must

 

Direct Action žguti tasku on spetsialiseeritud kandelahendus, mis on loodud tagamaks kiire ja lihtne juurdepääs žgutile kui on kriitiline olukord. Vastupidavuse ja tõhususe jaoks valmistatud tasku on tehtud kvaliteetsetest materjalidest, mis taluvad karme tingimusi ja kiireid liigutusi. Selle kompaktne ja kerge disain võimaldab seda probleemideta integreerida iga taktikalise varustuse juurde, sealhulgas vöödele, vestidele või mollega ühilduvatele platvormidele.

Turvalise, kuid kergesti ligipääsetava sulgemissüsteemiga tasku tagab, et žgutt on kaitstud ilmastiku eest, olles samal ajal kiireks ja erakorraliseks kasutamiseks kergesti kättesaadav. Disain keskendub kiirusele ja lihtsusele, võimaldades vajadusel žgutt ühe käega taskust välja võtta.

Ideaalne sõjaväelastele, korrakaitseametnikele ja esmaabi andjatele, Direct Action žguti tasku on hädavajalik varustuse osa neile, kes mõistavad traumaolukordadeks valmisoleku tähtsust. See näitab pühendumust operatiivsele valmisolekule ja elupäästvatele meedetele, tagades, et kriitiline meditsiinivarustus on alati käeulatuses, kui iga sekund loeb.

PO-TNQT-CD5-BLK
1 Ühik
No reviews
Toode lisatud soovinimekirja
Product added to compare.

Tagamaks lehe mugavama ja isikupärasema kasutamise, kasutab käesolev veebileht küpsiseid.